- Bufféer till fest och vardag, boka hos oss!

Vårt utbud: Klicka här

 

- Lunch på NOVA - Dagens Husman, Dagens Gröna, Veckans EKO-rätt och NOVA Foodtrain

  Nytt fr.o.m. 15 augusti är att vi erbjuder Er ett lunchkuponghäfte med 10 luncher för 850 kr.

Häftet innehåller 10 kuponger där två av

kupongerna även kan användas för

NOVA EKO/NOVA Foodtrain.

Kuponghäftet motsvarar ett värde på 990 kr

och ersätter NOVA kortet.

Nytt är även att vi bjuder på något sött till kaffet.

EKO alternativet har fokus på ekologisk huvudråvara och vad säsongen har att erbjuda.

NOVA Foodtrain är ett Street food-koncept med olika teman varje vecka med mat från världens alla
hörn.

För att kunna erbjuda större variation av rätter på vår populära EKO lunch samt Foodtrain buffén har vi behövt justera upp priset på dessa rätter, vi hoppas på Er förståelse.   

Våra nya priser:

Dagens Husman 95 kr

Dagens Gröna 95 kr

NOVA EKO 115 kr

NOVA Foodtrain 115 kr

                                                         Varmt välkomna!

 

- EM i Ostronöppning 2016

EM vinnare 2016 

Stephen Nolan, Ireland, new European Oyster Opening Champion!

David Small, Ireland, 2nd place and 2015 Champion, Anti Lepik, Estonia, 3rd place!

Du hittar mer info om eventet genom att klicka här!
You will find more more information by clicking here!

Artikel TTELA: Klicka här

  Per Olofsson per@novamatochmoten.se   Phone: +46 722 007 705

 

- Konferens i surdegens tecken

Surdegskonferens! Tillsammans hos oss på NOVA Mat & Möten får ni en dag fylld av arbetsro, god personlig service och vällagad mat i fräscha lokaler.
Vår bagare Malin delar med sig av vår surdegskultur och efter dagens slut får ni med Er egna surdeg hem!
- Förmiddagsfika med matig smörgås på surdegsbröd
- Konferenslunch med välfylld brödkorg från vårt bageri
- Eftermiddagsfika med surdegskanelbulle
- I samband med eftermiddagskaffet håller vi ett föredrag om surdeg.

konferenskopparJäsbild

 

- Chokladkonferens på NOVA Mat & Möten!

Efter ett stort intresse av chokladkonferens så finns det möjlighet att boka denna positiva ingrediens till Er konferens när ni själva vill!

Till förmiddagsfika får ni nybakta scones med marmelader smaksatta med choklad, vi serverar en chokladdessert efter lunchen och i samband med eftermiddagsfikat bjder vi på varm choklad espresso samt chokladprovning med vår konditor.

Ring för mer information eller för att boka 0520-505 400.

Eriks Bilder V 41 118Nova Mat & Möten 2 088

 

- Per Olofsson och Rickard Halleröd får Trollhättans kreativitetsstipendium

Rickard Halleröd och Per Olofsson får Trollhättans kreativitetsstipendium 2014. Paret driver NOVA Mat och Möten på Innovatumområdet. Bland annat ligger de bakom EM i ostronöppning som vuxit till en stor succé.

- Det känns fantastiskt kul, ett erkännande, säger Per Olofsson till TTELA.

http://m.ttela.se/Default.aspx?pageid=0&parentid=0&link=1.3617663