- NOVA student/festbuffé 2014

Fisk, Fågel & grönt

Cheviche på lax och räkor i portionsform

Gremolatabakad kyckling på spett

Gulbetor med chevréost & honungscitronette

Grillade marinerade grönsaker med bakade tomater

Citronmarinerade rädisor, fänkål, sockerärtor &
blomkål

Matvetesallad med syrade rotsaker & färska örter

Romanasallad med ruccolasallad och rödlök

Crème på röd paprika, Lime och basilikasås

Bröd från eget bageri


Helgrönt

Zucchiniknyten med skottsallad

Ostpaj med pesto & soltorkade tomater

Sallad cocktailtomater, mozzarella och basilika i
portionsform

Gulbetor med chevréost & honungscitronette

Grillade marinerade grönsaker med bakade tomater

Citronmarinerade rädisor, fänkål, sockerärtor &
blomkål

Matvetesallad med syrade rotsaker & färska örter

Romanasallad med ruccolasallad och rödlök

Crème på röd paprika, Lime och basilikasås

Bröd från eget bageri


Valfri buffé 245 kr p.p. inkl. moms

Förbeställning på minst 5 arbetsdagar

Priset gäller för beställning för minst 20 personer

 

- Vinprovning med Carl Jan Granqvist på Lilla NOVA Arena

karl jan

Medlemmar till Munskänkarna i Trollhättan bjuds in till detta unika tillfälle att få delta i vinprovning ledd av Carl Jan Granqvist! läs mer på följande länk:

www.munskankarna.se/trollhattan

 

- Europaeliten i Ostronöppning till Trollhättan 22 februari 2014

Michael Moran, Ireland won the European Oyster Opening Championships 2014, for the 5th time!Simon Toensager, Denmark came 2nd and David Small, Ireland came 3rd,

Johan Malm was the best Swede with a 4th place!

Du hittar mer information om eventet här!
Find out more by clicking this link!

WEB-emostron -1512

Artiklar:

http://ttela.se/nyheter/trollhattan/1.2878325-nygammal-ostronmastare-korad

Du hittar mer information om eventet här!
Find out more by clicking this link!

Per Olofsson per@novamatochmoten.se  Phone: +46 722 007 705

 

- Blå Natten i Trollhättan den 3 maj

Mer info kommer på Trollhättan Stad hemsida www.trollhattan.se

 

- Konferens i surdegens tecken

Surdegskonferens! Tillsammans hos oss på NOVA Mat & Möten får ni en dag fylld av arbetsro, god personlig service och vällagad mat i fräscha lokaler.

Våra bagare Malin och Martin delar med sig av vår surdegskultur och efter dagens slut får ni med Er egna surdeg hem!

Förmiddagsfika med matig smörgås på surdegsbröd

 Konferenslunch med välfylld brödkorg från vårt bageri

 Eftermiddagsfika med surdegskanelbulle

I samband med eftermiddagskaffet håller bagare Martin Fransson föredrag om surdeg.

Martin BakarkonferenskopparJäsbild

 

- Chokladkonferens på NOVA Mat & Möten!

Efter ett stort intresse av chokladkonferens så finns det möjlighet att boka denna positiva ingrediens till Er konferens när ni själva vill!

Till förmiddagsfika får ni nybakta scones med marmelader smaksatta med choklad, vi serverar en chokladdessert efter lunchen och i samband med eftermiddagsfikat bjder vi på varm choklad espresso samt chokladprovning med vår konditor.

Ring för mer information eller för att boka 0520-505 400.

Eriks Bilder V 41 118Nova Mat & Möten 2 088