- NOVA sommarbuffé 2015

Fisk, Fågel & grönt

  • Cheviche på lax och räkor i portionsform
  • Gremolatabakad kyckling på spett
  • Gulbetor med chevréost & honungscitronette
  • Grillade marinerade grönsaker med bakade tomater
  • Citronmarinerade rädisor, fänkål, sockerärtor &  blomkål
  • Matvetesallad med syrade rotsaker & färska örter
  • Romanasallad med ruccolasallad och rödlök
  • Crème på röd paprika, Lime och basilikasås
  • Bröd från eget bageri

Helgrönt

  • Zucchiniknyten med skottsallad
  • Ostpaj med pesto & soltorkade tomater
  • Sallad cocktailtomater, mozzarella och basilika i  portionsform
  • Gulbetor med chevréost & honungscitronette
  • Grillade marinerade grönsaker med bakade tomater
  • Citronmarinerade rädisor, fänkål, sockerärtor &  blomkål
  • Matvetesallad med syrade rotsaker & färska örter
  • Romanasallad med ruccolasallad och rödlök
  • Crème på röd paprika, Lime och basilikasås
  • Bröd från eget bageri

Priser och beställning:

Valfri buffé: 245:-  per person (inkl. moms)

  • Förbeställning på minst 5 arbetsdagar
  • Priset gäller för beställning för minst 20 personer

 

- EM i Ostronöppning avgjort!

EM 2015 Finalheat

 Anti Lepik from Estonia, new European Champion in oyster opening 2015!

In a dramatic final between Anti and three Irish competitors, Anti was the sharpest one and took the title before Michael Moran, 2014 years champion. 

Du hittar mer info om eventet genom att klicka här!
You will find more more information by clicking here!

Artiklar:  http://ttela.se/nyheter/trollhattan/1.3791560--fantastiskt-att-se-sa-manga-har-  Per Olofsson per@novamatochmoten.se   Phone: +46 722 007 705

 

- Per Olofsson och Rickard Halleröd får Trollhättans kreativitetsstipendium

Rickard Halleröd och Per Olofsson får Trollhättans kreativitetsstipendium 2014. Paret driver NOVA Mat och Möten på Innovatumområdet. Bland annat ligger de bakom EM i ostronöppning som vuxit till en stor succé.

- Det känns fantastiskt kul, ett erkännande, säger Per Olofsson till TTELA.

http://m.ttela.se/Default.aspx?pageid=0&parentid=0&link=1.3617663

 

- Konferens i surdegens tecken

Surdegskonferens! Tillsammans hos oss på NOVA Mat & Möten får ni en dag fylld av arbetsro, god personlig service och vällagad mat i fräscha lokaler.
Vår bagare Malin delar med sig av vår surdegskultur och efter dagens slut får ni med Er egna surdeg hem!
- Förmiddagsfika med matig smörgås på surdegsbröd
- Konferenslunch med välfylld brödkorg från vårt bageri
- Eftermiddagsfika med surdegskanelbulle
- I samband med eftermiddagskaffet håller vi ett föredrag om surdeg.

konferenskopparJäsbild

 

- Chokladkonferens på NOVA Mat & Möten!

Efter ett stort intresse av chokladkonferens så finns det möjlighet att boka denna positiva ingrediens till Er konferens när ni själva vill!

Till förmiddagsfika får ni nybakta scones med marmelader smaksatta med choklad, vi serverar en chokladdessert efter lunchen och i samband med eftermiddagsfikat bjder vi på varm choklad espresso samt chokladprovning med vår konditor.

Ring för mer information eller för att boka 0520-505 400.

Eriks Bilder V 41 118Nova Mat & Möten 2 088