- NOVA sommarbuffé 2015

Fisk, Fågel & grönt

  • Cheviche på lax och räkor i portionsform
  • Gremolatabakad kyckling på spett
  • Gulbetor med chevréost & honungscitronette
  • Grillade marinerade grönsaker med bakade tomater
  • Citronmarinerade rädisor, fänkål, sockerärtor &  blomkål
  • Matvetesallad med syrade rotsaker & färska örter
  • Romanasallad med ruccolasallad och rödlök
  • Crème på röd paprika, Lime och basilikasås
  • Bröd från eget bageri

Helgrönt

  • Zucchiniknyten med skottsallad
  • Ostpaj med pesto & soltorkade tomater
  • Sallad cocktailtomater, mozzarella och basilika i  portionsform
  • Gulbetor med chevréost & honungscitronette
  • Grillade marinerade grönsaker med bakade tomater
  • Citronmarinerade rädisor, fänkål, sockerärtor &  blomkål
  • Matvetesallad med syrade rotsaker & färska örter
  • Romanasallad med ruccolasallad och rödlök
  • Crème på röd paprika, Lime och basilikasås
  • Bröd från eget bageri

Priser och beställning:

Valfri buffé: 245:-  per person (inkl. moms)

  • Förbeställning på minst 5 arbetsdagar
  • Priset gäller för beställning för minst 20 personer

 

- Student/festbufféer 2015

Buffé för avhämtning vår & sommar 2015

NOVA Säsongsbuffé

Lättrimmad laxfilé, 100 g p.p.

Rostbiff på flankstek med rödvinsglace 60 g p.p.

Tomat & mozzarella sallad med basilika 50 g p.p.

Sallad på gulbeta med fetaost, citronette och solroskärnor 50 g p.p.

Sallad på amandinepotatis med purjolök, kaprisoch fransk senapsdressing 200 g p.p.

Sojamajonnäs 1/3 dl p.p.

Tartarsås 1/3 dl p.p. 

Grönsallad - Bröd från vårt bageri

Pris per person 225 kr inkl. moms


NOVA Buffé Classic för avhämtning

Kyld buffé

Currykryddade kycklingspett 2 st. á 60 g p.p.

Tvärnö prosciutto 3 skivor p.p. ca 45 g.

Prästostpaj med timjan och vitlök 2 bitar á 30 g.

Tomatsallad med mozzarella och basilikaolja 50 g p.p.

Pastasallad med oliver, purjolök samt ört- och parmesandressing 175 g p.p.

Citronyoghurt 1/3 dl p.p.

Grönsallad - Bröd från vårt bageri

Pris per person 195 kr inkl. moms

 

NOVA Buffé Original för avhämtning

Kyld buffé

Citron & rosmarinmarinerad kycklingfilé 100 g p.p.

Varmrökt laxfilé 100 g p.p.

Prästostpaj med timjan och vitlök 2 bitar á 30 g.

Tomatsallad med oliver och rödlök 50 g p.p.

Sallad på amandinepotatis med rotsaker och cidersenapsdressing 200 g p.p.

Lime och basilikasås 1/3 dl p.p.

Grönsallad - Bröd från vårt bageri

Pris per person 215 kr inkl. moms

OBS! Förbeställning minst 5 arb.dagar för ovanstående bufféer

 

- Konferens i surdegens tecken

Surdegskonferens! Tillsammans hos oss på NOVA Mat & Möten får ni en dag fylld av arbetsro, god personlig service och vällagad mat i fräscha lokaler.
Vår bagare Malin delar med sig av vår surdegskultur och efter dagens slut får ni med Er egna surdeg hem!
- Förmiddagsfika med matig smörgås på surdegsbröd
- Konferenslunch med välfylld brödkorg från vårt bageri
- Eftermiddagsfika med surdegskanelbulle
- I samband med eftermiddagskaffet håller vi ett föredrag om surdeg.

konferenskopparJäsbild

 

- Chokladkonferens på NOVA Mat & Möten!

Efter ett stort intresse av chokladkonferens så finns det möjlighet att boka denna positiva ingrediens till Er konferens när ni själva vill!

Till förmiddagsfika får ni nybakta scones med marmelader smaksatta med choklad, vi serverar en chokladdessert efter lunchen och i samband med eftermiddagsfikat bjder vi på varm choklad espresso samt chokladprovning med vår konditor.

Ring för mer information eller för att boka 0520-505 400.

Eriks Bilder V 41 118Nova Mat & Möten 2 088

 

- Per Olofsson och Rickard Halleröd får Trollhättans kreativitetsstipendium

Rickard Halleröd och Per Olofsson får Trollhättans kreativitetsstipendium 2014. Paret driver NOVA Mat och Möten på Innovatumområdet. Bland annat ligger de bakom EM i ostronöppning som vuxit till en stor succé.

- Det känns fantastiskt kul, ett erkännande, säger Per Olofsson till TTELA.

http://m.ttela.se/Default.aspx?pageid=0&parentid=0&link=1.3617663