- MANOVAR i Trollhättan!

Lokal Arrangör: Backstage

För info: Fredrik Eriksson

Tel:0706-109 111

Email:backstagerockbar@gmail.com 

Facebooksida klicka här

Arrangörens hemsida klicka här

 

- EM i Ostronöppning 2016

EM vinnare 2016 

Stephen Nolan, Ireland, new European Oyster Opening Champion!

David Small, Ireland, 2nd place and 2015 Champion, Anti Lepik, Estonia, 3rd place!

Du hittar mer info om eventet genom att klicka här!
You will find more more information by clicking here!

Artikel TTELA: Klicka här

  Per Olofsson per@novamatochmoten.se   Phone: +46 722 007 705

 

- NOVA Semlan finns att köpa i vårt bageri!

Malin bakar de godaste semlor!

Ring och förbeställ på 0520-505 400! vi bakar semlor måndagar - fredagar varje vecka!

Semlor 003

 

- NYHET på NOVA! Veckans EKO-rätt och NOVA Foodtrain

Foodtrain

 

Lagom till sensommaren breddar NOVA Mat & Möten sitt luncherbjudande. Utöver husmanskost och vegetariska mat kommer vi nu även att servera både en EKO-rätt och erbjuda ett nytt koncept: Food Train. Våra nya alternativ kommer att ändras veckovis. EKO alternativet har fokus på
ekologisk huvudråvara och vad säsongen har att erbjuda. NOVA Foodtrain är ett
Street food-koncept med olika teman varje vecka med mat från världens alla
hörn.
Varmt välkomna!

 

- Bufféer till fest och vardag, boka hos oss!

Vårt utbud: Klicka här

 

- Konferens i surdegens tecken

Surdegskonferens! Tillsammans hos oss på NOVA Mat & Möten får ni en dag fylld av arbetsro, god personlig service och vällagad mat i fräscha lokaler.
Vår bagare Malin delar med sig av vår surdegskultur och efter dagens slut får ni med Er egna surdeg hem!
- Förmiddagsfika med matig smörgås på surdegsbröd
- Konferenslunch med välfylld brödkorg från vårt bageri
- Eftermiddagsfika med surdegskanelbulle
- I samband med eftermiddagskaffet håller vi ett föredrag om surdeg.

konferenskopparJäsbild

 

- Chokladkonferens på NOVA Mat & Möten!

Efter ett stort intresse av chokladkonferens så finns det möjlighet att boka denna positiva ingrediens till Er konferens när ni själva vill!

Till förmiddagsfika får ni nybakta scones med marmelader smaksatta med choklad, vi serverar en chokladdessert efter lunchen och i samband med eftermiddagsfikat bjder vi på varm choklad espresso samt chokladprovning med vår konditor.

Ring för mer information eller för att boka 0520-505 400.

Eriks Bilder V 41 118Nova Mat & Möten 2 088

 

- Per Olofsson och Rickard Halleröd får Trollhättans kreativitetsstipendium

Rickard Halleröd och Per Olofsson får Trollhättans kreativitetsstipendium 2014. Paret driver NOVA Mat och Möten på Innovatumområdet. Bland annat ligger de bakom EM i ostronöppning som vuxit till en stor succé.

- Det känns fantastiskt kul, ett erkännande, säger Per Olofsson till TTELA.

http://m.ttela.se/Default.aspx?pageid=0&parentid=0&link=1.3617663